GPS Carstop Inbouw systeem Handzenders

GPS

Open uw garagedeur met je mobiel/smartphone.

Carstop

Met deze carstops op uw garagevloer bent u er zeker van dat uw auto precies tot op de gewenste plek rijdt en niet verder.

Inbouw systeem

Als u waarde hecht aan gemak, oog heeft voor stijl en u streeft naar het nieuwste van het nieuwste, dan is dit de perfecte aanvulling voor uw auto.

Handzenders

Onmisbaar voor het openen van een Centurion garagedeur. Door de automatische bediening van de Centurion garagedeur heeft u meer plezier van uw garage.

Centurion accessoires

Centurion accessoiresBekijk hier de nieuwe accessoires folder van Centurion.
Met deze accessoires heeft u nog meer plezier van uw garagedeur.

 

Gsm schakelaar/opener

2000 Telefoonnummers kunnen in het geheugen opgeslagen worden om direct toegang te verlenen. Dit gebeurt op basis van nummerherkenning, er worden geen gesprekskosten in rekening gebracht. De GSM vervangt heel voordelig een afstandsbediening of een numeriek codepaneel. Het volstaat het nummer van de SIM kaart van de GSM te bellen om de garagedeur te openen. Enkel de geregistreerde gebruikers, zoals familie of collega's, kunnen de deur openen. Wilt u een gebruiker toevoegen of verwijderen uit de lijst? Een SMS-je en het is zo gebeurd. De GSM is veel veiliger dan een codepaneel, waarbij de code aan derden onthuld kan worden of aftekening op bedieningsknoppen waarneembaar is en ook veel veiliger dan een sleutelschakelaar, waarbij door verlies van de sleutel de gehele cilinder vervangen dient te worden.

U heeft al een complete set voor € 275,00.

Specificaties/toepassingen:
 • Zeer eenvoudig in gebruik en te programmeren.
 • Werkt ook met prepaid simkaart (niet meegeleverd).
 • Ideaal voor het op afstand openen van automatische poorten, elektrische overheaddeuren, voordeuren, centrale verwarming,automatisering en alarmsystemen.
Technische gegevens:
 • GSM frequentie: Quad band: GSM 850/900/1800/1900 MHz
 • Voeding: 5-24 Vdc
 • Werktemperatuur: -20 graden C tot + 70 graden C
 • Afmeting: 85 x 48 x 21 mm (lxbxd).
 • Gewicht: 60 gram

Alle hardware componenten zijn volledig overeenstemmend met de EU RoHS en WEEE richtlijnen.

 

Terugmelder

Compleet pakket bestaande uit een ontvanger met LED verlichting en geluidsignaal (230 V), welke instelbaar is. Deze ontvanger signaleert de geopende deur via magneetcontact. Zender unit met magneetcontact met mogelijkheid voor extra contact.

Specificaties ontvanger:
 • Frequentie: 868.3 MHz
 • Buzzer power: 100 DB
 • Afmetingen: 95 x 57 x 70 mm
 • Model: TVGSA868A01
Specificaties zender unit:
 • IP20 beschermingsgraad.
 • Frequentie: 868.3 MHz
 • Batterij voeding: 3V / 10% (lithium batterij CR2430).
 • Verbruik tijdens zenden: 10 mA.
 • Bereik gebruikstemperatuur: -10° / +55°C.
 • Afmetingen: 125 x 38 x 20 mm
 • Model: TVTCTM868S01
 

Centurion grondslot

Elektro-magnetisch grondslot voor openslaande deuren
Afmetingen: 80 x 55 x 155mm
Vermogen: 280VA

 

Carstops

Met deze carstops op uw garagevloer bent u er zeker van dat uw auto precies tot op de gewenste plek rijdt en niet verder. Dit voorkomt de kans op beschadiging van kostbare objecten in de garage.

 

Centurion handzenders

Onmisbaar voor het openen van een Centurion garagedeur. Door de automatische bediening van de Centurion garagedeur heeft u meer plezier van uw garage.

 

Centurion GSM XR afstandbediening

Met de Centurion GSM XR kunt u uw garagedeur openen met de mobiele telefoon. De Centurion GSM XR afstandbediening werkt met een gewone SIM kaart. U kunt gebruik maken van iedere gewone prepaid kaart.Omdat de unit de oproep niet opneemt, betaald u niets, hoe vaak u ook de deur open doet.Er kunnen in totaal tot wel 2000 gebruikers in de GSM XR afstandbediening opgeslagen worden. Waarvan zelfs 400 gekoppeld kunnen worden aan een datum, dag en tijd. Hierdoor is het mogelijk bepaalde mensen alleen op bepaalde dagen toegang te verlenen. U heeft al een complete set Centurion GSM XR afstandbediening, inclusief adapter, haakse korte antenne met magneetvoet en kabel voor € 325,00 (exclusief montage, inclusief BTW)

 

Centurion Grootlichtbediening (GLB)

U kent het wel wanneer u aan komt rijden... Waar heb ik m’n handzender gelaten? Met de grootlicht­bediening (kortweg GLB) van Centurion Garage­deuren hoeft u nooit meer te zoeken naar uw handzender! De Centurion GLB is toepasbaar op vrijwel elke aandrijving. Naast het gemak is de Centurion GLB ook uiterst veilig, alleen u kunt uw garagedeur of hek openen.

 

Digitale Autozender

Deze handzender kan men probleemloos aansluiten op de 12 V voedingsspanning van bijvoorbeeld de aanstekerhouder in iedere auto. Zo hoeft men nooit meer een batterij te wisselen. De Digitale autohandzender werkt, net zo als alle andere handzenders ook met de storingsvrije frequentie 868 MHz. Het inleren van deze autozender gaat eenvoudig en gemakkelijk.Via de "zender-leert-zender" functie, kan men met de meegeleverde codeerkabel de codering van de reeds aanwezige handzender(s) in enkele stappen overzetten of bij verlies van een handzender de codering veranderen. De 2 overige kanalen bieden de mogelijkheid om naast de garagedeur twee andere apparaten te schakelen, b.v. een 2e deur, het toegangshek of de verlichting.

Meer weten over onze handige accessoires? Informeer naar de vele mogelijkheden.

Inbreker kansloos!

Informatie aanvraag