Hekwerken

Centurion biedt hekwerken en
tuinafscheidingen naar uw wens!

Nieuw: Centurion hekwerken

Centurion is een samenwerking aangegaan met de Duitse hekwerkenproducent Norport®. Het leveringsprogramma van Norport® is zeer uitgebreid en de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Het spreekt vanzelf dat de Duitse techniek van Norport® superieur is.
hekwerken

Onderhoudsvrij aluminium

Het grote voordeel van het gebruik van aluminium in de Norport® hekwerken is het onderhoud en het lichte gewicht. Aluminium is in principe onderhoudsvrij ten opzichte van een houten of stalen hekwerk.

Vijf verschillende modellen

Centurion heeft de keuze uit maar liefst vijf verschillende modellen hekwerken en poorten die perfect passen bij uw smaak en de stijl van uw huis.

hekwerk model
hekwerk model
hekwerk model
hekwerk model
hekwerk model

Unieke hekaandrijving

De geïntergreerde Norport® aandrijving in de kolommen van het draaihek is een echte noviteit. Het openen en sluiten van de poort gebeurd met een druk op de knop van de afstandsbediening en is nagenoeg geruisloos

unieke hekwerkaandrijving

Standaard of kleur naar keuze

Standaard wordt ons hekwerk gepoedercoat geleverd in antraciet (RAL 7016), wit (RAL 9010) of groen (RAL 6005). Tegen meerprijs is elke gewenste RAL-kleur verkrijgbaar

TÜV gecertificeerde veiligheid

Het automatische Norport® systeem is TÜV certificeerd (EN-13241). Zowel de aandrijving (motor), het managementsysteem, de vinger- klembeveiliging en de fotocellen zijn onderworpen aan een de meest strenge veiligheidstests en zéér goed bevonden.

Vrijblijvend documentatie en bijbehorend prijsvoorstel aanvragen?

Een overzichtelijk indicatie van de diverse mogelijkheden en kosten

Andere Centurion producten en diensten

Hekwerken

Geïnteresseerd in Centurion hekwerken?

(Oprit)verwarming

Vergeet sneeuwruimen met onze opritverwarming

Service

Service staat bij ons hoog in het vaandel