Complete Centurion hekwerken<br>van Duitse kwaliteit!

Complete Centurion hekwerken
van Duitse kwaliteit!

Uitgebreid leveringsprogramma met onbeperkte mogelijkheden.

Draaihekaandrijvingen

Comfort 515/515 L

De aandrijving voor de vervanging van oudere installaties of voor aanpassing van bestaande hekken. Verplaatsen moeiteloos lichtgewichthekken tot een vleugelbreedte van 3,5m. 

Voor lichte draaihekken met een vleugelbreedte tot 2,5 mVoor lichte draaihekken met een vleugelbreedte tot 2,5 mVoor lichte draaihekken met een vleugelbreedte tot 2,5 m

Comfort 516/516 L

Met andere technologie als de Comfort 515 en 515L, in resultaat en ontwerp echter volledig identiek. Voor lichte hekken tot 3,5 m hekbreedte.

 Voor hekken met een vleugelbreedte tot 2,5 mVoor hekken met een vleugelbreedte tot 2,5 mVoor hekken met een vleugelbreedte tot 2,5 m

Comfort 525/525 L

Twee van onze meest sterkste draaihekaandrijvingen voor bijzonder zware of brede hekken. De Comfort 525 is voor draaihekken tot maximaal 3,0 M en een maximum van 400KG. De Comfort 525L is er voor draaihekken tot maximaal 4,0 M en een maximum van 400KG.

 Voor zware hekkenVoor zware hekkenVoor zware hekken

Comfort 530 L

Het hek wordt bewogen door een in de behuizing ingebouwde slede. Het mechanisme is volledig onzichtbaar. De aandrijving is speciaal beschermd tegen vervuiling en is extra duurzaam dankzij de aluminium onderdelen van hoge kwaliteit. Voor zware hekken met een vleugelbreedte van maximaal 3,5 m. 

 De krachtige serie voor grote draaihekinstallatiesDe krachtige serie voor grote draaihekinstallatiesDe krachtige serie voor grote draaihekinstallaties

Comfort 560

Speciaal voor brede hekpilasters: de scharnieraandrijving is zeer flexibel en beweegt kleine, lichtgewicht draaihekken die niet volgens de gangbare bouwmethoden zijn gebouwd. Zeer compact dankzij de geintergreerde besturing. Voor lichte hekken met max 2,5 m vleugelbreedte. 

 Met knikarm voor XXL-pilastersMet knikarm voor XXL-pilastersMet knikarm voor XXL-pilasters

Comfort 585/586

De aandrijvingen Comfort 585 en 586 zijn als ondergrondse aandrijvingen ontworpen en bewegen het hek daarmee vrijwel ontzichtbaar van onderuit - uitlsuitend de arm die aan het hek wordt gemonteerd is boven de aarde zichtbaar. De mechaniek en elektroniek van de aandrijvingen worden door een speciale afdichting beschermd zodat vervuiling noch water kunnen binnendringen zodat de aandrijvingen langdurig en onderhoudsvrij werken. De comfort 585 is te gebruiken voor een vleugelbreedte van maximaal 2.0 M en een maximum gewicht van 250KG. De comfort 586 is te gebruiken voor een vleugelbreedte van maximaal 3,0 M en een maximum van 600KG.

 Ondergrondse aandrijving Ondergrondse aandrijving

Centurion accessoires

centurion-inzet-accessoires.jpg

Bekijk hier de nieuwe accessoires folder van Centurion. Met deze accessoires heeft u nog meer plezier van uw garagedeur.

Centurion Perfect Clean products

blok-accessoires.jpg
Met deze shampoo, wasborstel en unieke droogdoek maakt u uw garagedeur van buiten prachtig schoon.

Ruimte besparend

ruimte-besparend.jpg
U bewaart maximale ruimte vóór en achter uw garagedeur...

Inbreker kansloos!

Informatie aanvraag