Laat uw deur onderhouden De Centurion servicemonteurs none

Laat uw deur onderhouden

De Centurion servicemonteurs

Niet alleen doen ze de hele dag niets anders dan werken met garagedeuren, daarbij beschikken ze ook over de juiste gereedschappen en onderdelen.

none

Service

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij willen niets liever dan een tevreden klant. Mocht er onverhoopt toch iets met uw deur aan de hand zijn, zijn wij telefonisch te bereiken van Maandag t/m Vrijdag van 08:00 tot 17:00 en Zaterdag van 10:00 – 15:00.

Wij hebben veel onderdelen op voorraad. Daarom kunnen we meestal direct en ter plekke uw probleem oplossen. Wilt u er helemaal zeker zijn dat uw garagedeur ten alle tijden naar behoeven funcioneert ? Dan raden wij aan om een servicecontract af te sluiten.

Servicecontract

Om u garagedeur in tip top conditie te houden is het verstandig om jaarlijks een onderhoudsbeurt te verrichten. Het betreft hier een preventief jaarlijks onderhoud, hetgeen inhoudt het inspecteren, afstellen en het smeren van de garagedeur en aandrijving. Het onderhoud wordt uitgevoerd op basis van een checklist. Het vervangen van eventuele onderdelen, zullen wij in overleg met u  uitvoeren en aan u doorberekenen. Uiteraard vallen schade en andere reparaties buiten deze overeenkomst. Informeer naar ons servicecontract. Al vanaf € 115,00 per jaar.

 

Maatwerk

3kol-images-centurion/maatwerk-03.jpg

Uw garagedeur is een blikvanger van formaat. Hij bepaalt in meer of mindere mate het aanzicht...

Garagedeur

3kol-images-centurion/sectionaal-hout.jpg

Voor elk type deur van Centurion geldt dat u de keuze heeft uit hout, staal of aluminium...

Veiligheid

3kol-images-centurion/automatischestop.jpg

Voorkom ongelukken met een automatische stop in u garagedeur...

Inbreker kansloos!

Informatie aanvraag