Onderhoudsvriendelijk Onderhoudsvriendelijk Onderdelen Laat uw deur onderhouden Tochtstrip versleten? Motor blijft werken

Onderhoudsvriendelijk

Onderhoudsvriendelijk

De gehele garagedeur van Centurion is gemakkelijk te onderhouden.

Onderdelen

Centurion garagedeuren levert naast complete garagedeuren ook onderdelen.

Laat uw deur onderhouden

Centurion beschikt over een team die verstand hebben van uw garagedeur.

Tochtstrip versleten?

Bij Centurion kunt u zo een nieuwe tochtstrip aanschaffen.

Motor blijft werken

De elektrische motoren van Centurion hebben bijna geen onderhoud nodig.

Onderhoud van garagedeuren

Centurion adviseert u regelmatig onderhoud te plegen op uw garagedeur. Dit voorkomt schade en versnelde slijtage aan uw garagedeur en deurautomaat. De metalen onderdelen aan de sectiedeur zijn verzinkt uitgevoerd. Een prima garantie tegen roestvorming. De massief houten garagedeur is na de juiste behandeling bestendig tegen vocht, hoge en lage temperaturen.

Bovendien is de deur onderhoudsvriendelijk. Alle houten onderdelen worden, naar keuze, door Centurion transparant gegrond of dekkend gegrond voorbehandeld. Aantasting en vervuiling op de bouwplaats worden daarmee tegengegaan. De houten garagedeuren kunnen geheel afbehandeld worden in iedere gewenste kleur (niet merk afhankelijk).

Hout ondergaat vele bewerkingen

Bij hout is het schuren een van de meest bewerkelijke handelingen. Bij Centurion gaat dat voor de grote delen uiteraard mechanisch. Uit ervaring weten we dat verzonken delen een nabewerking met de hand vragen. Wist u dat elke houten Centurion garagedeur wordt voorzien van minimaal twee grondlagen? Afhankelijk van het materiaal volgen hierna twee afwerkingslagen. Indien gewenst kan de klant de deur ook zelf aflakken. Een compleet verfadvies wordt dan door Centurion meegeleverd.

Onderhoudsarme motoren

Elke motor van het Centurion besturingssysteem is onderhoudsarm. Afhankelijk van de deurgrootte wordt de motorcapaciteit bepaald. Er wordt altijd rekening gehouden met een vermogen dat royaal meer is dan vereist.

U kunt de verschillende onderhoudsvoorschriften vinden op onze downloadpagina.

Inbreker kansloos!

Informatie aanvraag