Solliciteren

Kom werken op onze nieuwe locatie!

Centurion is samen met [e]Parts sinds jaren marktleider in o.a. garagedeuren, elektrische verwarming en elektrocomponenten. Door de toenemende groei gaan wij verhuizen naar een nieuw adres aan de Kostverlorenweg 8 in Soest!

 

Op korte termijn zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s met inzicht en passie voor (eletro)techniek. Wij hebben volop interessante part- en full time banen beschikbaar voor vutters, schoolverlaters, herintreders en werkzoekende, kijk maar…

Productie medewerker

Op onze kabelwerkplaats (full- of part-time), enige affiniteit met “elektrische” handenarbeid helpt!

Monteurs

Als beginnend of als ervaren monteur garagedeuren (full time), enige kennis van elektrotechniek is een pré.

Kantoor medewerker

Algemeen kantoor medewerker (full- of part-time) voor het ondersteunen van de verkoop binnen en buitendienst, licht administratieve en commerciele taken, zoals verwerken van orders, offerten en ons CRM systeem.

Projectbegeleider

Projectbegeleider hellingbaanverwarming, sleutelwoorden zijn: klantvriendelijk, kennis of de wil om CAD tekenen eigen te maken, affiniteit met de bouw en elektrotechniek (full time)

 

Wij bieden je een baan bij een dynamisch bedrijf met leuke collega’s en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en spreekt één van de bovenstaande functies je aan? Vul dan hier het sollicitatieformulier in, en upload je C.V. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier


In het kader van de privacywet (AVG) moet u officieel toestemming geven voor de registratie van uw gegevens in onze database. Meer informatie is te vinden in onze Privacyverklaring.