Onderhoudsarm Gepatenteerde krachtbegrenzing

Onderhoudsarm

Een Centurion deurautomaat is een onderhoudsarme elektrische aandrijving met een geavanceerd besturingssysteem en een getande riemaandrijving.

Gepatenteerde krachtbegrenzing

De aandrijving reageert gevoelig op hindernissen, stopt onmiddellijk, keert om en beschermt zo betrouwbaar personen en voorwerpen.

Automatische garagedeuren

Praktisch iedere Centurion segmentendeur is een geautomatiseerde garagedeur. Dat wil zeggen dat elke Centurion garagedeur is uitgevoerd met een deurautomaat die zorg draagt voor het feilloos openen en sluiten van uw garagedeur. De garagedeur is daardoor eenvoudig te bedienen met de een handzenders of optioneel met een sleutelschakelaar, codeslot, GSM of met een drukknop in uw garage.

Maar er is meer...

De geautomatiseerde open- en sluitbeweging zorgt voor een gecontroleerde beweging en daardoor een lange levensduur. Tevens is elke garagedeur voorzien van een beveiliging welke ervoor zorgt dat uw garagedeur stopt als deze een obstakel of persoon raakt.

Onderhoudsarm

Een Centurion deurautomaat is een onderhoudsarme elektrische aandrijving met een geavanceerd besturingssysteem en een getande riemaandrijving. Alle schakelingen voor het besturen van de garagedeur zijn in een print ondergebracht. Het vermogen van de motor is 250 Watt. De deurautomaat is standaard voorzien van een ingebouwde beveiliging tegen overbelasting. Het gehele systeem werkt geruisloos en heeft een minimum aan slijtage. Door de zeer compacte uitvoering vraagt de deurautomaat een minimale inbouwruimte. Zodoende is het eenvoudig om nieuwe en reeds bestaande garagedeuren met een Centurion deurautomaat uit te rusten.

Inbraakveilig

Alle door Centurion toe te passen deurautomaten zijn afzonderlijk goed gekeurd en voorzien van het sterrenmerk teken van het SKG. Met een Centurion deurautomaat is uw garagedeur inbraakveilig, het is vrijwel niet mogelijk een gesloten deur van buitenaf te openen.

Uw bestaande garagedeur automatisch maken

Vrijwel alle garagedeuren zijn door Centurion automatisch te maken, of u nu een kanteldeur, sectionaaldeur, openslaande of naar binnen draaiende deuren heeft, Centurion heeft de oplossing. De systemen zorgen voor het feilloos openen en sluiten van uw garagedeur. Informeer naar de mogelijkheden. Er is al een Centurion garagedeurautomaat inclusief montage verkrijgbaar vanaf € 649,00 inclusief BTW.

Downloads

Brochure Centurion C-lijn Garagedeuraandrijvingen
Montagehandleiding en gebruiksaanwijzing KSX 65
Montagehandleiding en gebruiksaanwijzing KSX 80 & 102

Kijk voor de overige modellen op onze downloadpagina.

Inbreker kansloos!

Informatie aanvraag