Inloopdeur Ral- Sikkens kleuren Glasdelen Houtmotief

Inloopdeur

Ral- Sikkens kleuren

Glasdelen

Houtmotief

Mogelijkheden

Centurion adviseert en helpt u graag met een keuze uit alle mogelijkheden voor uw garagedeur. Met de nieuwste technieken is vrijwel alles mogelijk.

We vinden het heerlijk als we een bijna onmogelijke vraag krijgen. Bijvoorbeeld voor het maken van een deur met een afwijkende ronding, of met een dubbele toog, of een deur die extreem breed moet zijn. Daar leven we ons op uit. Dat neemt niet weg dat een rechte deur met al z’n techniek en al z’n perfectie door ons net zo lief wordt gemaakt. Maar ja, zo nu en dan een uitdaging, daar gaan we graag mee aan de gang. En ook op ontwerpterrein denkt Centurion met u mee. Wat past bij de architectuur van uw huis? Hoe kunnen we uw wensen vertalen in de techniek die nodig is? Want niet alleen het design moet afgestemd zijn op uw wensen, ook de levensduur mag niet onderdoen voor die van andere deuren. Om van de storingsvrije werking maar niet te spreken. Als Centurion het heeft over kwaliteit, dan worden er nergens concessies gedaan. Dus het ontwerp voldoet ook aan de eisen van betrouwbaarheid en levensduur. Het blijft tenslotte toch een echte Centurion.

Glas, hoeveel wilt u erin?

Gewoon een klein ruitje thermopane of heeft u liever een volglazen deur zoals hiernaast is afgebeeld? Ja, Centurion houdt van aparte vragen. En bijna altijd weten we er een uitstekende oplossing voor. Wist u trouwens dat de glazen deur met sponningen bij Centurion alweer een beetje standaard is? De deuren op de foto hiernaast zijn voorzien van 4,8 AAC thermopane. Alle ruiten zijn gevat in speciale houten frames die als het ware een beetje verend zijn. Op die manier is het heel goed mogelijk een garagedeur te voorzien van zoveel glas. Bij het open en dicht gaan ‘veren’ de ruiten dus bij wijze van spreken mee met de bewegingen van de deur. Door de glassterkte en de constructie van de houten frames kunnen deze Centurion deuren ook inbraakwerend zijn.

Kleuren

U kunt kiezen uit alle RAL- en Sikkens kleuren, en dat zijn er heel veel. Centurion zorgt ervoor dat de door u gekozen kleur op perfecte wijze wordt aangebracht. Logisch, want de stalen en aluminium deuren ondergaan heel veel behandelingen. Eerst worden de segmenten ontvet en opgeruwd. Na deze bewerking wordt een kunststof coating aangebracht op de garagedeur. Vervolgens wordt de deur in elke door de klant gewenste kleur gespoten. Voor een subliem eindresultaat worden de Centurion garagedeuren ten slotte afgehard in een oven.

Inbreker kansloos!

Informatie aanvraag