none none Houten sectionaal deuren Strak in de lak Steel-line met grote segmenten Steel-line garagedeur Aluminium met beglazing Sectionaal Aluminium deur

none

none

Houten sectionaal deuren

Mogelijk in meerder RAL- sikkens kleuren

Strak in de lak

Houten deuren met blanke lak, waardoor het hout structuur duidelijk te zien is

Steel-line met grote segmenten

Een steel-line deur met grote segmenten is gemakkelijk te onderhouden

Steel-line garagedeur

Steel-line deuren zijn ook met hout motief mogelijk

Aluminium met beglazing

Naast de gewonen steel-line deuren is een deur naar eigen maat mogelijk

Sectionaal Aluminium deur

Aluminium garagedeuren zijn inbraakwerend en onderhoudsvriendelijk

Segmentdeur

Centurion levert uitsluitend segmentendeuren(sectionaaldeuren). De allerbeste die er zijn. Bij een Centurion garagedeur lopen de segmenten één voor één over het hoofd omhoog en horizontaal uw garage in. U bewaart maximale ruimte vóór en achter uw garagedeur. Een maximum aan comfort en aan doorrij-hoogte bij uw garage. Een ouderwetse kanteldeur draait met een grote ‘uitslag’ open. Hij vraagt erg veel van uw kostbare ruimte, zowel binnen als buiten uw garage. Ook de doorrij-opening is zowel in de breedte als in de hoogte kleiner. Daarnaast hebben Centurion garagedeuren een zeer hoge isolatiewaarde. 

Bij Centurion heeft u het echt voor het kiezen; houtgeïsoleerd verzinkt staal of aluminium/RVS. De kleur, de vorm en de techniek. De Centurion deurenadviseur kan u alle materialen laten zien om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze.

Inbreker kansloos!

Informatie aanvraag