Tochtvrij Kogelgelagerde rollen

Tochtvrij

Centurion garagedeuren houden het warm en aangenaam.

Kogelgelagerde rollen

Gegarandeert een uitstekende wind-, stof- en waterdichtheid.

Isolatie garagedeuren

De secties van de garagedeuren staan onderling met een zgn. halfhout-verbinding op elkaar. Dit garandeert een uitstekende wind-, stof- en waterdichtheid. Door de toepassing van de minimaal 10 stuks kogelgelagerde rollen en de perfecte balancering opent en sluit de Centurion garagedeur praktisch geruisloos en zonder moeite.

Een rubber profiel aan de onderzijde van de garagedeur geeft een goede aansluiting op de vloer. Ter afwerking tussen garagedeur en de muren zorgen massief houten afwerkprofielen voor een correcte aansluiting. Dubbellips kunststof profielen zorgen rondom voor een hermetische afdichting.

Isolatiewaarde K = 1,3 W/m2.K.

De kou blijft buiten de deur

Alle Centurion deuren hebben ongeacht het materiaal dat u kiest een zeer hoge isolatiewaarde. Samen met de tochtvrije afdichtingen is de isolatiewaarde één van de vele standaard Centurion kwaliteitsaspecten. Het is best teleurstellend om te ervaren hoeveel garagedeuren worden gemonteerd met enorme kieren. Dat is absoluut niet nodig mits je over de juiste materialen en de juiste techniek beschikt. Met een Centurion deur behoren kieren tot het verleden. Links, rechts, onder en boven, een Centurion deur is tochtvrij en houdt de kou buiten. Daarom zijn er heel wat garages met een Centurion deur voorzien van een prachtige hobbyruimte.

Inbreker kansloos!

Informatie aanvraag