Automatisch

Automatische garagedeuren

Praktisch iedere Centurion segmentendeur is een geautomatiseerde garagedeur. Dat wil zeggen dat elke Centurion garagedeur is uitgevoerd met een deurautomaat die zorg draagt voor het feilloos openen en sluiten van uw garagedeur. De garagedeur is daardoor eenvoudig te bedienen met de een handzenders of optioneel met een sleutelschakelaar, codeslot, GSM of met een drukknop in uw garage.

Maar er is meer…

De geautomatiseerde open- en sluitbeweging zorgt voor een gecontroleerde beweging en daardoor een lange levensduur. Tevens is elke garagedeur voorzien van een beveiliging welke ervoor zorgt dat uw garagedeur stopt als deze een obstakel of persoon raakt.

Onderhoudsarm

Een Centurion deurautomaat is een onderhoudsarme elektrische aandrijving met een geavanceerd besturingssysteem en een getande riemaandrijving. Alle schakelingen voor het besturen van de garagedeur zijn in een print ondergebracht. Het vermogen van de motor is 250 Watt. De deurautomaat is standaard voorzien van een ingebouwde beveiliging tegen overbelasting. Het gehele systeem werkt geruisloos en heeft een minimum aan slijtage. Door de zeer compacte uitvoering vraagt de deurautomaat een minimale inbouwruimte. Zodoende is het eenvoudig om nieuwe en reeds bestaande garagedeuren met een Centurion deurautomaat uit te rusten.

Inbraakveilig

Uw bestaande garagedeur automatisch maken

Vrijwel alle garagedeuren zijn door Centurion automatisch te maken, of u nu een kanteldeur, sectionaaldeur, openslaande of naar binnen draaiende deuren heeft, Centurion heeft de oplossing. De systemen zorgen voor het feilloos openen en sluiten van uw garagedeur. Informeer naar de mogelijkheden. Er is al een Centurion garagedeurautomaat inclusief montage verkrijgbaar vanaf € 649,00 inclusief BTW.

Downloads

ZIJWAARTS MODELLEN VAN CENTURION

Vrijwel alle kleuren

U kunt kiezen uit alle RAL- en Sikkens kleuren, en dat zijn er heel veel. Centurion zorgt ervoor dat de door u gekozen kleur op perfecte wijze wordt aangebracht. Logisch, want de stalen en aluminium deuren ondergaan heel veel behandelingen. Eerst worden de segmenten ontvet en opgeruwd. Na deze bewerking wordt een kunststof coating aangebracht op de garagedeur. Vervolgens wordt de deur in elke door de klant gewenste kleur gespoten. Voor een subliem eindresultaat worden de Centurion garagedeuren ten slotte afgehard in een oven.

S1
Steel-line

Verticale profilering, het oppervlakte kan worden afgewerkt in Woodgrain, Stucco en Vlak.

M
Steel-line

Verticale profilering (breed), het oppervlakte kan worden afgewerkt in Woodgrain, Stucco en Vlak.

Cassette
Steel-line

Rechthoekige vakverdeling, het oppervlakte kan worden afgewerkt in Woodgrain en Vlak.

Zijwaartse
garagedeuren

Een passende deur voor uw garage

Is utatecte cus sunt latibusam ulleceate nem quam eaqui dollaute prorit doluptatur? Unt as am nesci odis a cus ut et quid mil.

Eint untusda nonsedio molessini dolesci taeria voluptatquas vellabo. Am, cum reped et dolessim faccabo. Uria seculpa invent quia quiam essiminietur rehendella dolorio voles et rem aute doluptaquam.

[tribulant_slideshow gallery_id=”1″ layout=”responsive”]

Vrijblijvend documentatie en bijbehorend prijsvoorstel aanvragen?

Een overzichtelijk indicatie van de diverse mogelijkheden en kosten

Andere Centurion producten en diensten

Hekwerken

Geïnteresseerd in Centurion hekwerken?

(Oprit)verwarming

Vergeet sneeuwruimen met onze opritverwarming

Service

Service staat bij ons hoog in het vaandel