Service

Service

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij willen niets liever dan een tevreden klant. Mocht er onverhoopt toch iets met uw deur aan de hand zijn, zijn wij telefonisch te bereiken van Maandag t/m Vrijdag van 08:00 tot 17:00 en Zaterdag van 10:00 – 15:00.

Wij hebben veel onderdelen op voorraad. Daarom kunnen we meestal direct en ter plekke uw probleem oplossen. Wilt u er helemaal zeker zijn dat uw garagedeur ten alle tijden naar behoeven funcioneert ? Dan raden wij aan om een servicecontract af te sluiten.

Servicecontract

Om u garagedeur in tip top conditie te houden is het verstandig om jaarlijks een onderhoudsbeurt te verrichten. Het betreft hier een preventief jaarlijks onderhoud, hetgeen inhoudt het inspecteren, afstellen en het smeren van de garagedeur en aandrijving. Het onderhoud wordt uitgevoerd op basis van een checklist. Het vervangen van eventuele onderdelen, zullen wij in overleg met u uitvoeren en aan u doorberekenen. Uiteraard vallen schade en andere reparaties buiten deze overeenkomst. Informeer naar ons servicecontract. Al vanaf € 115,00 per jaar.

Meer informatie, advies of een afspraak maken?

U heeft interesse in een Centurion garagedeur of wilt u (service) afspraak maken? Bezoek onze showroom in Soest of neem contact op met één van onze garagedeur specialisten.

Maatwerk

Uw garagedeur is een blikvanger van formaat. Hij bepaalt in meer of mindere mate het aanzicht.

Garagedeuren

Voor elk type deur van Centurion geldt dat u de keuze heeft uit hout, staal of aluminium.

Veiligheid

Voorkom ongelukken met een automatische stop in u garagedeur.

Vrijblijvend documentatie en bijbehorend prijsvoorstel aanvragen?

Een overzichtelijk indicatie van de diverse mogelijkheden en kosten

Andere Centurion producten en diensten

Hekwerken

Geïnteresseerd in Centurion hekwerken?

(Oprit)verwarming

Vergeet sneeuwruimen met onze opritverwarming

Service

Service staat bij ons hoog in het vaandel